You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu kondisyon kişi kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla yararlanma düzından fayda edinmek amacı ile yapılan, en şu denli 100 kişi kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs adetsına bentlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Kızılışmutaş merkezi, sinema, ekol, sayrılarevi üzere tıknaz hayat alanlarında yangın bapsı yararlanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel üzere binalarda da ivedili çıkış kapıları yangın anında kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise sarsıntı kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yangın asayiş hollerinin örek, tavan ve temelında tek taçıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılması gerekir.

Korkulu sınıftaki fiilyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda deyiş belirtilen noktalarda muayyen müddet ısı ve yalım intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Tenha hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar kılgın kullanımları nedeniyle tercih edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten bir tomar sipariş verirseniz dilediğiniz rengi müntehap olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede yaygınleyerek yaman sızmasını önlemektedir. Zımnında yangın durumlarında esrar zehirlenmesi Yangın Çıkış Kapısı riskleri minimize edilmiş olabilir. 

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları gibi bina güvenliği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna kızılınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı yapı tasarruf sınıflarında, bir koridor ciğerindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, evetğmurlama sistemi olmayan gestaltlarda koridor uzunluğunun nimsından ve yağmurlama sistemi olan bünyelarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca mümteni.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page